Otizimli Çocuklarla Dokuma Etkinliği

Türkün Holding ve Vanelli’nin Simbiyoz Aktivite ile gerçekleştirdiği “otizm farkındalık” etkinliğinde mutlu anılar otizmli çocuklar için motivasyon kaynağı oldu.

Türkün Holding ekibi ile otizmli çocukların yeni bir deneyim kazanması için Simbiyoz Aktivite’nin düzenlediği etkinlik kapsamında gün boyunca çeşitli aktiviteler yapıldı.

Dokuma etkinliğinde, Türkün Holding ekibi çocuklara renk renk ipliklerden kendi hayal güçlerini kullanarak dokuma tahtasında kumaş dokumaları için destek olurken yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına da imkan sağladı.

Mutlu anneler, mutlu çocuklar…

Etkinliğe anneleriyle beraber katılan çocukların mutluluğu gözlerden kaçmadı. Yeni bir şey deneyimlemenin, iplikliklerle yeni bir şeyler oluşturmanın heyecanını yaşayan otizmli çocukların anneleri de etkinlikte keyifli anlar yaşadı. Tüm gün süren gönüllülük aktivitesinde Simbiyoz Aktivite’den otizm hakkında bilgiler alınırken Türkün Holding ekibi unutulmayacak güzel anılarla dolu bir gün geçirdiler.

Sosyal projelerle topluma katkı sağlayan Türkün Holding; şirketlerin başarısının sadece ekonomik olarak büyümeye bağlı olmadığını, böyle projelerle iyi bir vatandaş olmayı da sürece dahil etmenin bilinciyle hareket ediyor. Bu bağlamda Türkün Holding ve Vanelli çalışanları; yenilikçilik, farkındalık, girişimcilik, açık fikirlilik ve sorumluluk değerleri ile topluma dokunan projelerle çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.